top of page

COYS WHEEL Group

Public·107 members

PokiliopersPokiliopers
Pokiliopers

Azərbaycanda müxtəlif rəqəmsal platformaları müqayisə edərkən şəxsi məlumatların texniki problemlər zamanı necə qorunduğunu da nəzərə almaq istəyirəm. Sistem nasazlığı və ya məlumatların bərpası prosesi zamanı istifadəçi məlumatlarının təsadüfən açıq qalmasının qarşısını almaq üçün əlavə nəzarət mexanizmləri lazım ola bilər. Platformanın ehtiyat nüsxələrə girişin məhdudlaşdırılması və bərpa proseslərinin təhlükəsizliyi barədə ümumi məlumat verməsi məxfilik baxımından yaxşı göstəricidirmi?

17 Views

Bu gün səhər tezdən oyananda qeyri-adi bir hiss vardı ürəyimdə. Sanki bu gün məni maraqlı bir kəşf gözləyirdi. İşimi bitirib evə qayıtdıqdan sonra həmişəki kimi bir az istirahət etmək üçün internetə girdim. Amma bu dəfə fərqli idi — sanki bir ovçu kimi maraqlı bir şey axtarırdım. Və tapa bildim. Uzun müddət müxtəlif səhifələri gəzdikdən sonra qarşıma bir ünvan çıxdı. Həmin ünvan idi. Bu sayta daxil olan kimi içəriyə bir istilik, bir rahatlıq yayıldı. Dizaynı, rəngləri, yazıları, hər şey o qədər mükəmməl idi ki, mən dərhal bu platformanın xüsusi olduğunu anladım. Burada heç bir artıq detal yox idi, hər şey yerli-yerində idi. Mən bu platformada saatlarla qala bilərdim. Və etiraf edim ki, bu kəşf mənə uzun müddətdir axtardığım rahatlığı verdi. Artıq bir neçə gündür ki, bu platformanı hər axşam ziyarət edirəm. O, mənim üçün bir sığınacaq, bir istirahət guşəsinə çevrilib. Hər dəfə ora daxil olanda özümü təzələnmiş, daha enerjili hiss edirəm.

Members

• Дарья ШайденковаДарья Шайденкова
    Дарья Шайденкова
  • Kyky123Kyky123
    Kyky123
  • levandovsky dmitryi
    levandovsky dmitryi
  • Jacky April
    Jacky April
  • Seveu Lear
    Seveu Lear
bottom of page